Marek Rybacki

Marek Rybacki jest w branży od 26 lat. Obecnie zawodowo związany jest z Hotelem „ Sulbin***” w Garwolinie. Jest także Wiceprezesem Europejskiego Stowarzyszenia Euro-Toques Polska oraz Wiceprezesem Stowarzyszenia Carving Team Poland. Osiągnięcia, którymi może się pochwalić to Mistrzostwo Europy w Przyrządzaniu Potraw z Karpia, Wicemistrzostwo i Mistrzostwo Polski w Podawaniu Baraniny, czy zwycięstwo Kulinarnego Pucharu Polski i oczywiście Mistrzostwo Polski w Carvingu. 

Ma potrzebę ciągłego poznawania nowych metod kulinarnych. Ma za sobą m.in. kurs kuchni molekularnej, szkolenie cukiernicze oraz kurs w Instytucie Carvingu w Bangkoku. Jest również pasjonatem podróży kulinarnych. W poszukiwaniu nowych smaków odwiedził już Australię, Danię, Włochy, Belgię, Tajlandię czy Irlandię.